Home

Foodium - new restaurant

U blizini jezera Bundek nalazi se restoran Foodium. Interijer restorana je posebno uređen raznim stilovima, a okružuje ga zelenilo te osiguran parking za naše posjetitelje. Uz našu à la carte uslugu i ponudu vina, svojim gostima također nudimo organizaciju svih vrsta događanja, kreiranje personaliziranih menija te catering usluge povodom privatnih ili poslovnih događanja.

Our food and drink offer

Chef Rene i Gordan pripremaju i odabiru nabolje namirnice za pripremu jela. Zato u Foodiumu imamo jadransku ribu i 100% Cro junetinu. A kako bi kvaliteta jela bila što bolja – svježe povrće i voće nabavljamo od lokalnih OPG-ova.

Delivery

Želite uživati u našim specijalitetima iz udobnosti vašeg doma? Foodium dostavlja na vašu kućnu adresu. Za pregled naše ponude za dostavu kliknite na gumb i pregledajte ponudu.

Events

Za sve vrste događanja obratite nam se s povjerenjem. Uz organizaciju krstitka, rođendana, krizma, karmina, promocija i svih vrsta proslava nudimo i kompletni catering s hranom, pićem i poslugom. Također imamo u ponudi voćne plate s izrezbarenim voćem (food carving), topla jela i , u našim ili vašim prostorima. Prepustite taj posao nama, a vi se opustite i uživajte bez brige i stresa.