Events

Events and celebration

Nudimo organizaciju i usluge proslave krstitka, krizma, krštenja i svih ostalih crkvenih i privatnih svečanosti. Nudimo individualan pristup svim vašim potrebama oko izrade personaliziranih ponuda jela i pića za vas i vaše goste. Uz unutarnji prostor sa 80 sjedećih mjesta imamo i Zen garden ispred restorana otvoren u toplijim mjesecima.

Show cooking

Želite vidjeti kako to rade profesionalci ili se pak pridružiti i otkriti male tajne velikih stručnjaka? Posjetite nas kad Chef kuha pred vama u našim prostorima ili za vašu privatnu zabavu kod vas i zadivite goste, te im pružite nezaboravno iskustvo i posebnu zabavu.

Team building

Nudimo usluge organiziranja team buildinga, poslovnih ručkova i prezentacija uz izrade ponuda jela i pića prilagođene vašim potrebama. Spojite rad uz vrhunsku hranu i pića s kolegama. Na raspolaganju imate konferencijsku salu s 20 sjedećih mjesta i projektorom.

Theme dinner and wine nights

Pridružite nam se na tematsko vinskim večerama, gdje možete uživati u 3 ili više slijeda jela i vrhunska vina po promotivnim cijenama. Za nove doživljaje svaki puta gostuju drugi Chef i vinar. Ukoliko volite upoznavanje internacionalnih jela i vina ovo je događaj za vas.