About us

Interijer

Follow us on social media

Interior

Interijer Foodiuma je eklektičan, urban i otkačen, a spaja različite stilove i tako prati kuhinju koja eksperimentira s jednako različitim filozofijama svjetskih kuhinja te kulinarskim metodama i tehnikama. Restoran broji 100 sjedećih mjesta.

Food

Menu Foodiuma mijenja se sezonski te se temelji na svježim i u trenutku dostupnim namirnicama. Koncept restorana počiva na domaćim namirnicama lokalnih proizvođača što dokazuje suradnja s brojnim hrvatskim OPG-ovima. OPG Kušević iz Pisarovine restoran opskrbljuje mliječnim proizvodima, a OPG Franjo Capan iz Tounja medom i proizvodima od istog. Mesnica Šogi iz Čeha na adresu restorana svakodnevno dostavlja svježe meso s turopoljskih pašnjaka. To su samo neki od proizvođača koji su svoje mjesto našli na tanjurima Foodiuma. Vizija Foodiuma je “Feel The Taste” – rečenica koja vas potiče da osjetite okus svjetskih jela prilagođenih domaćem ukusu.

Vino

Uz hranu, vino je također naša strast. Njegujemo odnose s domaćim vinarima poput Vinarije Ivančić s Plešivice (vina serije Griffin u kojoj se nalazi i prvi hrvatsko crni šampanjac Dark Side), Lagena Winery (škrlet i cabernet) te istarska Vina Ritoša (malvazija, muškat, crvena slatka vina). Vino kuće dolazi s istočnih obronaka Moslavine, iz vinarije Wine Republic.

Hrana
Tim

Team

Ekipa Foodiuma sastavljena je od mladih i pasioniranih pojedinaca koji svoju ljubav prema hrani žele dijeliti s drugima. Glavni kuhar restorana, Gordan Jantol, broji 14 godina iskustva u raznim restoranima, a nakon 5 godina provedenih na poziciji junior chefa u Kempinskom Hotelu Adriatic postao je član Foodium tima. Direktor Foodiuma, Rene Domanski, radio je na svim područjima ugostiteljske djelatnosti te broji 15 godina iskustva. Glavni voditelj  sale je Ivan Smolčić, a tim zaljubljenika u dobru hranu koji svakodnevno za vas priprema jela internacionalne kuhinje sastoji se od ukupno 10 zaposlenih.

Domjenci

Uz našu à la carte uslugu i ponudu vina, svojim gostima također nudimo dnevna jela, organizaciju svih vrsta događanja, kreiranje personaliziranih menija te catering usluge povodom privatnih ili poslovnih domjenaka. Za vrhunsku uslugu prilagođenu svakom gostu obratite nam se s povjerenjem.

Company information

Company: Foodium društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo
Shortened Company Name: Foodium d.o.o.
OIB: 14901535005
Share capital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Board Members: Anton Brešić
Incorporated in: Hrvatska, Europska unija
Headquarters address: Ulica Ivana Pavlića 6, HR-10000 Zagreb
Restaurant address: Ulica Nikole Andrića 29, HR-10020 Zagreb
Working hours:Monday – Saturday: 10:00 – 24:00 and Sunday 10:00 – 17:00
Phone: +385 (1) 7788 068
Contact E-Mail: foodium AT foodium.hr
MBS: 081297364, Trgovački sud u Zagrebu
VAT ID
: HR14901535005
IBAN: HR23 2390 0011 1011 1309 6 (BIC: HPBZHR2X)
Bank account: Hrvatska poštanska banka d.d., Jurišićeva 4, HR-10000 Zagreb
Student center number: 684203